Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2317861

Sv: Slutspelet 2022
Mattson: Ska man vara petnoga så har han inte själv sagt eller skrivit det utan bara ”likeat” inlägg. Sen är det såklart ett extremt omoget beteende han visar upp. Jag förstår om han blev sur med tanke på sättet han blev entledigad förra säsongen. Men den frustrationen borde han ta ut på Campese och den förra styrelsen i så fall.

Nu har alla personer bytts ut, och ändå fortsätter han att, som det verkar, hata Brynäs. Med tanke på att han är avlönad av klubben så ser detta verkligen inte vackert ut. Om frustrationen beror på att vi höll fast honom när Malmö ville ha tillbaka honom, så hade han väl i så fall kunnat gå med på att självmant bryta kontraktet med Brynäs. Men det var han för snål för att vilja göra…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Slutspelet 2022
Skrubben: ” Ska man vara petnoga så har han inte själv sagt eller skrivit det utan bara ”likeat” inlägg. ”

Så är det ju givetvis! Det bästa vi som Brynäsare kan göra är väl bara att sprida bilder på hans beteende. Han är så stor i käften annars, så lite skit kan han gott ha :)
Kommentera

Sv: Slutspelet 2022
Skrubben: Vad har PA att vara sur över? Han fick 52 omgångar på sig att rädda laget, men fixade inte det. Klart att det krävdes en förändring till kvalspelet o då är det oftast tränaren som ryker. Att det läckte ut i tidningarna innan PA blev informerad är trist, men det är sånt som händer. Nu gör vi honom ännu mer förbannad o tar två vinster o slår ut gnällbältet.
Kommentera