Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2333130

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja, det vore ju en klar förbättring. Tydligt att det behövs 2 backar + 2 forwards (gärna rightare) som kan spela högt upp, och gärna en klasscenter.

Bland de 2 backarna bör nog åtminstone 1 ha tyngd.

På forwardsplatserna längre ner skulle man kunna ta in ett par yngre spelare som kan utvecklas, typ Wernblom jr. Det är där som jag hoppas att man inte öser massa pengar över Sallinen, Pettersson etc...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Bland de 2 backarna bör nog åtminstone 1 ha tyngd.”

Låter typ som Björk? ;)

Oavsett vilka det blir så hoppas jag att vi kommit bort från det här att värva ”defensiva backar” som inte kan passa pucken (Mylläri, Berglund). Kan man få önska fritt skulle jag gärna se en stabil tvåvägsback, typ Filip Berglund (som ryktas klar till Örebro) eller Lucas Carlsson.

Sen är det nog önsketänkande att sätta upp Hedberg som 5:a i rangordningen. Ska man vara realistisk så är han en back för ett andra backpar. Frågan är vem som blir komplementet bredvid honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: utifrån podden med Alcen vet vi att de vill ha ett stark målvaktspar. Se det skall bli intressant vem den andra blir.
Sedan nämnde han att man vill vara jobbig att möta. Antydde på det fysisk med så de letar säkert både back och fw som är fysiskt tuffa.
Kommentera