Brynäs IF

714185 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2333213

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Bland de 2 backarna bör nog åtminstone 1 ha tyngd.”

Låter typ som Björk? ;)

Oavsett vilka det blir så hoppas jag att vi kommit bort från det här att värva ”defensiva backar” som inte kan passa pucken (Mylläri, Berglund). Kan man få önska fritt skulle jag gärna se en stabil tvåvägsback, typ Filip Berglund (som ryktas klar till Örebro) eller Lucas Carlsson.

Sen är det nog önsketänkande att sätta upp Hedberg som 5:a i rangordningen. Ska man vara realistisk så är han en back för ett andra backpar. Frågan är vem som blir komplementet bredvid honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Björk har en del tyngd men han gör inte ont att möta. Skulle gärna få in en skridskoskicklig tvåvägsback (Pilot vore perfekt men kanske orealistisk?) och någon som kan smälla och spela boxplay utan att för den skull vara helt värdelös på skridskorna och med pucken, hoppas att Manner kan få tag på en finländare där. Finländarna brukar vara bra på att få fram den starka backtypen.

Lucas Carlsson skulle såklart också kunna vara den skridskoskickliga tvåvägsbacken men vetetusan om det är så realistiskt att han vänder hem.

Framåt skulle det inte förvåna mig om Alcén tar hem Wännström. Med tanke på Wännströms enorma framgångar i Finland häromårdet skulle ju Manner också kunna ha ett gott öga till honom.
Kommentera