Brynäs IF

713204 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2365189

Sv: A propósito de nada
Charles: Gör man sådana idiotgrejer som Palve gjorde i den här matchen så måste det få konsekvenser. En gång kan man kanske köpa, men flera gånger?? Det var ju vid något tillfälle till utöver målen. Bänkning är en sådan konsekvens som en proffesionell ishockeyspelare förstår. Palve hade ingen bra dag på jobbet helt enkelt, men det verkar inte vara Manners melodi med bänkningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: en seriespel skulle man kunna bänka, men helt meningslöst under försäsongen, ta det skarpt i omklädningsrummet eller morgondagens genomgång av matchen, men försäsongen är till för att spela ihop sig inte att slösa bort en massa tid genom att sitta på bänken och skämmas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Jag håller med att en markering bör ske. Det tar jag för givet efter hans missar. Men det sker bakom lykta dörrar. Det är jag säker på.
Däremot tycker inte jag att man ska gå tillbaka till Peter Anderssons diktator ledarskap där man straffar spelare. Och bänkar dom. Finns alldeles för mycket att förlora av nått sånt. Det gör hela laget osäkert.
Spelare växer konstigt nog med att FÅ göra misstag. Olyckligt blev Palve syndabock X 2 idag. Men annars brukar han vara bra. Bäst poäng av samtliga ifjol. Och räddat Brynäs 2år i rad.
Dock bort med han från vänster kanten i PP2.
Kommentera