Brynäs IF

714603 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2365220

Sv: A propósito de nada
Jugge:
Jag håller med att en markering bör ske. Det tar jag för givet efter hans missar. Men det sker bakom lykta dörrar. Det är jag säker på.
Däremot tycker inte jag att man ska gå tillbaka till Peter Anderssons diktator ledarskap där man straffar spelare. Och bänkar dom. Finns alldeles för mycket att förlora av nått sånt. Det gör hela laget osäkert.
Spelare växer konstigt nog med att FÅ göra misstag. Olyckligt blev Palve syndabock X 2 idag. Men annars brukar han vara bra. Bäst poäng av samtliga ifjol. Och räddat Brynäs 2år i rad.
Dock bort med han från vänster kanten i PP2.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Jag håller helt med att spelare måste kunna känna att man får misslyckas utan risk för petning/bänkning. Men med Palve händer det lite för ofta tycker jag. Han behöver bli bättre på att värdera situationerna. Det behöver inte alltid vara skitsnyggt utan man kan lira enkelt ibland… Flip pass i egen zon som sista gubbe är ju ett rent junis misstag och ska inte ske av en av våra sk. bärande spelare. DET om något gör ju laget osäkert när det sker flera gånger i samma match. I dag gjorde det rent krasst att vi förlorade matchen, obetydlig träningsmatch eller ej.
Palve lär väl känna själv att han bidrog i allra högsta grad till att matchen förlorades.

Sen vet jag inte om en bänkning en period i en träningsmatch är en tillbakagång till PAs dinosaurie ledarskap. Men jag är nöjd om Manner eller någon av de andra spelarna tar ett rejält snack med han.
Kommentera