Brynäs IF

715033 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2372588

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det som är bra med först Gunler och Johannesson och nu Strömgren är att yngre spelare som inte får plats ser en möjlighet att komma till Brynäs och spela.
Det ger effekter på laget iom att truppen blir billigare, och kanske i förlängningen att det kan gynna gymnasiet oxå.

Det är iofs beroende på hur det sköts.
På tal om det. Vet någon hur den nya tränaren i J-20 sköter sig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Nu går jag händelserna lite i förväg, men intressant att kolla på nästa års kontraktsituation.

MV
Lindbäck kvar, tvivlar på att Vehviläinen stannar. J. Johansson och O. Dansk har utgående i sina klubbar.

B
ALLA backar förutom Julius Bergman har kontrakt även över 23/24. Ger utrymme för en backvärvning, där tänker jag och fler med mig såklart på C. Djoos. Intressant läge efter säsongen 23/24 då samtliga kontrakt går ut (förutom då ev. Djoos). Lite märklig balans kan man tycka.

FW/C:
Larsson, Rödin, Palve, Björninen, Strömgren, Scott och Kvist har kontrakt över 23/24. Man förlänger säkert med Ölund redan före jul om han inte gör en dålig säsong. Då har vi i princip klart med centrarna. Någon av Eklind/Olesen kanske får förlängt också. Men många platser att fylla!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: det alla dom tre spelarna har gemensamt är också att dom är draftade och kommer förmodligen innebära en liten peng från NHL om de skriver kontrakt där borta, Går ju oftast pluss på sådana spelare då dom spelar med rookielön. Rögle har ju själva gjort så med många talanger. Dock kostar det en viss summa när du tar in en juniorspelare från en annan klubb.

En vinst och en förlust för ny J20-tränaren. Tror inte J20 kommer harva i botten denna säsong utan istället utmana om de 5 platserna som går vidare till Top 10.
Kommentera