Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2397031

Sv: A propósito de nada
Huge: Du kan säga vad du vill. Klubben har grava problem med extern kommunikation, sedan Kevin slutade har det varit rätt uselt. Och nu VERKAR det som att den interna kommunikationen inte heller är kanon.

Oavsett varför Veven söker sig bort så är det ingen bra markör gällande klubbens internkommunikation. Det kan till och med du hålla med om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: "Klubben har grava problem med extern kommunikation, sedan Kevin slutade har det varit rätt uselt."

Extern kommunikation av vad?
Finns ju massor av saker som klubben vare sig kan eller vill kommunicera utåt, även om otåliga och nyfikna fans skulle vilja veta exakt allt som händer internt, oavsett vad det gäller.
Det som då återstår att kommunicera utåt blir ju i princip mest dom sedvanliga flosklerna om att "inget är klart", "vi jobbar med värvningar" osv och inte så mkt mer.
Tycker man då som mottagare att detta inte räcker så är det väl mer ens egna förväntningar man borde tona ner, istf att skylla på dålig externa kommunikation från klubbens sida.

Sen förstår jag inte riktigt vad ovanstående har för koppling till ditt påstående om att den interna kommunikationen inte heller verkar funka.
Skulle nåt obekräftat rykte om att Veven är på väg bort vara nån sorts bevis för att det brustit i kommunikationen mellan honom och klubben?

För mig känns det mest som det gamla vanliga härinne: ett rykte dyker upp (just nu att Veven är på väg bort). Och vips: det börjar dras långtgående slutsatser hit och dit om hur illa allting har skötts från klubbens sida.
Kommentera