Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2397046

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: "Klubben har grava problem med extern kommunikation, sedan Kevin slutade har det varit rätt uselt."

Extern kommunikation av vad?
Finns ju massor av saker som klubben vare sig kan eller vill kommunicera utåt, även om otåliga och nyfikna fans skulle vilja veta exakt allt som händer internt, oavsett vad det gäller.
Det som då återstår att kommunicera utåt blir ju i princip mest dom sedvanliga flosklerna om att "inget är klart", "vi jobbar med värvningar" osv och inte så mkt mer.
Tycker man då som mottagare att detta inte räcker så är det väl mer ens egna förväntningar man borde tona ner, istf att skylla på dålig externa kommunikation från klubbens sida.

Sen förstår jag inte riktigt vad ovanstående har för koppling till ditt påstående om att den interna kommunikationen inte heller verkar funka.
Skulle nåt obekräftat rykte om att Veven är på väg bort vara nån sorts bevis för att det brustit i kommunikationen mellan honom och klubben?

För mig känns det mest som det gamla vanliga härinne: ett rykte dyker upp (just nu att Veven är på väg bort). Och vips: det börjar dras långtgående slutsatser hit och dit om hur illa allting har skötts från klubbens sida.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Inom kommunikationskretsar i Gävle fnissar man mest åt Brynäs kommunikationsavdelning. Säkert enskilt duktiga kommunikatörer men det finns ju Inge som håller ihop budskapet. Vad ska kommuniceras och när?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:

Jag har en lösning.

Jag tycker Brynäs IF skall utse dig till Sportchef, tränare, PR ansvarig, massör, damtränare. målvaktstränare etc

Du verkar alltid veta vad som är bäst för klubben, du kan verkligen allt och har såklart inga brister och kan hockey till punkt och prickar.

Skulle vi ha sådana som dig i Leksands gästbok skulle du va avstängd på obestämd framtid.

Tänkte kalla dig för idiot men jag låter bli.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Sitter du på allvar och försvarar Brynäs externkommunikation de senaste åren?

Då kan jag meddela att en av en hel drös individer du skulle få emot dig i den diskussionen är VD Håkan Svedman. Har haft ett flertal mailväxlingar med honom i frågan. Han är serös lyssnande och mycket tillmötesgående och erkänner utan omsvep att detta område varit extremt eftersatt och att mycket har hanterats väldigt illa…

Men du är tydligen av avvikande uppfattning. Intressant! Känns som det är ”Du å noll mot världen”, Huge…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Satt och titta på Frölundas pp igår, och nu ligger dom ju inte ens bra till i statistiken.
Men pucken går som på ett snöre, det är triangeln, enkla snabba pass med mötande spelare för att dra isär och skapa luckorna.
Hos oss har vi två stycken för puckkära spelare där farten dör och där man håller i pucken dom där tiondelarna för länge.
Behöver nog inte ens nämna vilka det är.
Kommentera