Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2397080

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: Under alla år som du har förpestat den här gästboken med ditt dravel så har du ännu inte upptäckt att det är andra än jag som sitter hemma i soffan och vill tala om för ansvariga och alla andra vad som är bäst för klubben och hur allting har skötts/misskötts och istället borde skötas. Är det nån sorts allmän sjuka hos läxingar att sakna läsförståelse?

Din eminenta lösning borde väl isf snarare gälla dig och alla andra oinsatta soffsportchefer, sofftränare, soffmassörer, soffdamtränare, soffmålvaktstränare etc.

I Brynäs gästbok stänger vi inte av dig eller nån annan pga åsikterna som framförs, men jag förstår mkt väl att du vill ha det så i Trottoarkantens gästbok.
Med mig avstängd därinne så hade det väl bara blivit du kvar som en ensam och bitter läxing vars enda glädje hade varit att föra gnällmonologer för dig själv.
Är det därför du huserar härinne så ofta med dina ointressanta inlägg?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: I motsats till dig tycker jag inte att mattias-74 förpestar denna gästbok. Han kommer ofta med kloka och välunderbyggda inlägg. Däremot har jag väldigt svårt för människor som alltid börjar med att kasta en massa invektiv mot meningsmotståndare. Läs soffcoach, gamnacke, grinig småunge, en som saknar läsförståelse mm mm.
Kommentera