Brynäs IF

722870 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2397081

Sv: A propósito de nada
Huge: I motsats till dig tycker jag inte att mattias-74 förpestar denna gästbok. Han kommer ofta med kloka och välunderbyggda inlägg. Däremot har jag väldigt svårt för människor som alltid börjar med att kasta en massa invektiv mot meningsmotståndare. Läs soffcoach, gamnacke, grinig småunge, en som saknar läsförståelse mm mm.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Nä, Mattias håller en bra nivå för det mesta, lite överdrivet från min sida att tala om "förpesta".
Gäller mest när han presterar i klass med sitt senaste inlägg där han obegripligt nog föreslår undertecknad som styrande i Brynäs när det tvärtom är andra än jag som ideligen kommer med kritik och goda råd om hur ansvariga borde göra och isf borde vara de mest lämpliga att styra och ställa i föreningen.
Att dessutom avsluta med ett invektiv och direkt propagera för åsiktscensur här på HS, gör ju knappast att han framstår som en skribent med kloka och välunderbyggda inlägg.
Det där med invektiv eller inte har vi dragit massor av gånger härinne.
Soffcoacher är vi alla härinne, en målande beskrivning i stil med "baksätesförare", nån som tror sig gör allt bättre från sin egen position sas.
Tar man en sån sak som "invektiv" så säger väl det mer om den ömfotade och lättkränkte mottagaren än avsändaren. Samma med gamnacke, en målande beskrivning av fans som hänger med huvet och ger upp vid minsta motgång.
Är det ändå inte lite tragikomiskt när personer som gnäller och klagar över värdelösa spelare och tränare, direkt börjar grina och klaga när dom själva blir kallade för gamnackar eller soffcoacher?
Ja, jag säger då det....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ständig: Som utomstående får jag hålla med. mattias-74 håller ovanlig hög nivå i alla forum han är med i. Det är mer än man kan säga om många Brynäsare som härjat i Timråforumet.

Men erat forum har ju fått en guldkant med en envåldshärskare, en besserwisser som sitter på den allsmäktiges höga hästar och dömer och trycker ner alla som inte tycker som hen.
Grattis Brynäsforumet!
Banna mig gärna om jag har fel.
Kommentera