Brynäs IF

714115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2397082

Sv: A propósito de nada
Ständig: Som utomstående får jag hålla med. mattias-74 håller ovanlig hög nivå i alla forum han är med i. Det är mer än man kan säga om många Brynäsare som härjat i Timråforumet.

Men erat forum har ju fått en guldkant med en envåldshärskare, en besserwisser som sitter på den allsmäktiges höga hästar och dömer och trycker ner alla som inte tycker som hen.
Grattis Brynäsforumet!
Banna mig gärna om jag har fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
kulltorp: Ni Tikare är de absoluta sista som ska kommentera beteende i gästböcker. Vi har haft flera tikare som beter sig som barnungar härinne. #glashus
Kommentera

Sv: A propósito de nada
kulltorp: "Men erat forum har ju fått en guldkant med en envåldshärskare, en besserwisser som sitter på den allsmäktiges höga hästar och dömer och trycker ner alla som inte tycker som hen."

Du glömde att nämna alla envåldshärskande besserwissrar i samtliga gästböcker som sitter i soffan och dömer/trycker ner alla spelare/ledare som inte gör eller tycker som man själv.
Grattis Timråforumet och vällkommen i gänget av envåldshärskande och besserwissrande soffcoacher!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
kulltorp: Som motståndare ska man absolut hålla god ton när man är gäst i ett forum. Tyvärr kan man bli dåligt bemött även om man är trevlig och artig. Händer i ert forum också...

Utöver det härjar det timråiter här inne ibland. Speciellt om ni vunnit över oss...då är det väldigt hög svansföring. Sånt tycker jag är dålig stil. Gäller att vara en god vinnare om man måste in i motståndarforum direkt efter match. Fira kan man göra i sitt eget forum bäst man vill.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
kulltorp: Personligen så tycker jag att det är helt ok om andra supportrar tittar in och delar med sig av sina åsikter, så länge det görs på ett snyggt och trevligt sätt.
Det finns så mycket kunnigt folk som skriver här inne, som är insatta i vilka spelare som kan var tänkbara för Brynäs, vilket jag är tacksam för eftersom jag själv inte lägger ner den tiden.
Däremot så får man skrolla förbi alltför många inlägg som handlar om att trycka ner andra skribenter, håna mm.
Självklart har vi olika åsikter, och tur är väl det, annars hade det inte blivit så mycket läsning, men det kunde skötas på ett betydligt snyggare sätt.
Ha en bra dag!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
kulltorp: Hans inlägg idag höll ju en väldigt hög nivå….

Vid närmare eftertanke trottoarkantshöjd….
Kommentera