Brynäs IF

717538 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2400328

Sv: A propósito de nada
Huge: Nja, där är du ute och cyklar… Som börsnoterat bolag så är du tvungen att berätta sanningen. Både för styrelsen och aktieägarna, annars är man körd i det längre loppet. Sen kan man ha bra förklaringar till varför det inte blev på det ena eller andra sättet.

Ett ansvar mot oss supportrar som jag tycker Brynäs smiter ifrån gång på gång. Alcén är ju som osynliga mannnen. Hittills den här säsongen har vi det djupgående intervjuer med bl.a. Tjomme, Nubben och Peter Jacobsson i LHC.

Psst, Alcén, här kommer ett wake up call! Det är en del av jobbet att vara tillgänglig för media….
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jo, men Brynäs ansvariga är väl inte tvungna att berätta sanningen och allting om de interna turerna kring ex spelare, bänkningar, värvningar, anställningsförhållanden, löner, osv osv, bara för att intresserade och otåliga fans vill ha svar om såna saker.
Min poäng är ju bara att Alcen endast kommer att ge oss standardsvar på dom här frågorna, och inte några ingående och konkreta förklaringar och avslöjanden som han vare sig vill, kan eller får svara på.
Mkt beror ju dessutom på vilka frågor det gäller och vilken ev problematik som supportrarna har uppfattat som existerande för dagen.
Vad förväntar man sig ex för svar på frågan varför Manner inte spelade VV idag?
Tror man på svaret att VV är på väg bort och därför redan nu borttagen ur truppen?
Knappast. Ändå är det förstås ett sånt svar som otåliga och Limpankritiska fans VILL höra, skulle jag tro.Typ....
Kommentera