Brynäs IF

715912 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2400357

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jo, men Brynäs ansvariga är väl inte tvungna att berätta sanningen och allting om de interna turerna kring ex spelare, bänkningar, värvningar, anställningsförhållanden, löner, osv osv, bara för att intresserade och otåliga fans vill ha svar om såna saker.
Min poäng är ju bara att Alcen endast kommer att ge oss standardsvar på dom här frågorna, och inte några ingående och konkreta förklaringar och avslöjanden som han vare sig vill, kan eller får svara på.
Mkt beror ju dessutom på vilka frågor det gäller och vilken ev problematik som supportrarna har uppfattat som existerande för dagen.
Vad förväntar man sig ex för svar på frågan varför Manner inte spelade VV idag?
Tror man på svaret att VV är på väg bort och därför redan nu borttagen ur truppen?
Knappast. Ändå är det förstås ett sånt svar som otåliga och Limpankritiska fans VILL höra, skulle jag tro.Typ....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Du har definitivt en poäng där!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Absolut, Brynäs är inte tvungna att berätta ett skit för mig eller andra fans. Men med tanke på historiken de senaste åren vore det klädsamt med lite större transparens. Sen vette f-n om sponsorer får veta så mycket mer än vi supportrar..

Lämnar VV så tycker jag det är ett otroligt stort misslyckande för Brynäs ledning. Klart att han fattade han det skulle bli ordentligt mycket större konkurrens om spaden än säsongen innan. Men ska vi vara ärliga så har han ju inte riktigt fått chansen…

Är Brynäs den enda klubben på SHL nivå med en målvaktstränare på deltid? Jag skulle tro det..
Kommentera