Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2417761

Sv: A propósito de nada
Inte nog med att Brynäs spelar som några pottor skit, när man ska gå in här för att läsa så är det alltid dålig stämning (inte för att detta inlägg är bättre dock).
Är de inte Pettis och Axle som bråkar så är det Huge som skriver långa jävla romaner som ingen orkar/vill läsa. Fan va less man blir på allt.

Nu behöver vi något positivt, en värvning, 3p på lördag, nån som blir ivägskickad, NÅNTING!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skulle vilja använda ett citat från Manner
”Hockey väntar inte”
Detta är något Alcen och Grahm ta tills sig.
Citat från Alcen” Vi har de spelare vi har”. Inte längre två av de absolut ledande och bästa spelarna är inte tillgängliga pga skador. Det är här de två SC måste agera. Visst marknaden är tunn precis som truppen men då måste man jobba hårdare. Lag som HV Timrå Luleå har förändrat i sin trupp. Det kommer att kosta för att lyckas med det man skulle gjort innan säsongen startade. Det behövs 2st fw till 1-2 kedjan.
Ljungkrantz och Strömgren är inte tillräckligt bra tillsammans för att spela i 2a kedjan. 1 av dessa med två mer rutinerade bra spelare skulle med sannolikhet lyfta även någon av dessa.
Det märks att många inklusive mig själv inte längre blir upprörd speciellt under match då någon form av uppgivet accepterande att laget är för tunt.
När Rödin blev skada första gången så blev det tydligt att truppen var tunn. Nu när både JL och Rödin skadad är det jättetydligt att truppen är tunn och man måste agera. Om vi skall titta vad en som inte är soffcoach gjort för analys Sanny Lindström han tippade Brynäs näst sist pga tunn trupp!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bifsydväst: I och med Larssons skada så tappade vi en stabil pjäs som tar istid i alla spelformer.
Sen verkar hans frånvaro även ha lett till nån typ av härdsmälta som drabbat hela laget. Det finns liksom ingen som tror på det. Istället för att spelare kliver fram och tar för sig så har hela laget plötsligt blivit 20% sämre och man åker och gömmer sig.

Att vi fans här på forumet inte tror på vinst är en sak, det är betydligt värre när inte heller laget gör det.
Något måste hända, annars kommer förlusterna fortsätta tills självförtroendet är så kört i botten att det inte ens hjälper att Larsson är tillbaka.
Kommentera