Brynäs IF

713386 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419388

Sv: A propósito de nada
Carlo: lugn Carlo. Imorgon kommer huge med det vanliga att vi gjorde en ganska bra match men det studsade emot och kunde lika gärna gått åt andra hållet. Samt att vi vet ju såklart inte bättre än de som sitter med kaffekoppen på kontoret och styr detta skepp. Inte efter det kan man slappna av och känna vi klarar nog av det ändå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
varulf: Nä, jag väntar inte till i morgon, kan inte hålla mig längre. Trots förlusten och ett spel som inte funkar så bra just nu så finns det ändå nåt positivt att peka på: våra supportrar härinne.
Fy fan vad roligt och rörande det är att se vilken enorm stöttning laget får av er nu när det går trögt och spelare/ledare behöver lite extra support.
Inget gnäll och klagande öht, inga överdrivna och orealistiska krav på att sparka halva laget under säsong osv, som man ser hos andra lags supportrar när deras lag hamnat i en svacka
Heder till alla stöttande supportrar härinne!
Må ni aldrig bli några gnälliga svartmålare som ger upp efter halva serien, det vore isf för jävla tråkigt att vara med om.
Väl mött till nästa match, då tar vi nya tag och fortsätter stötta härinne på samma fina och positiva sätt som tidigare.
Skål! 👏🍻
Kommentera

Sv: A propósito de nada
varulf:
Onödigt... Vi har haft en hel dag borslösad här med pajkastning fram o tillbaka med Huge. Du vet att sånt där gör att vi får mer av den onödiga varan.
Det är bara ett uttryck Huge så inget illa ment, men "mata inte trollen"
Kommentera