Brynäs IF

713139 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419447

Sv: A propósito de nada
varulf: Nä, jag väntar inte till i morgon, kan inte hålla mig längre. Trots förlusten och ett spel som inte funkar så bra just nu så finns det ändå nåt positivt att peka på: våra supportrar härinne.
Fy fan vad roligt och rörande det är att se vilken enorm stöttning laget får av er nu när det går trögt och spelare/ledare behöver lite extra support.
Inget gnäll och klagande öht, inga överdrivna och orealistiska krav på att sparka halva laget under säsong osv, som man ser hos andra lags supportrar när deras lag hamnat i en svacka
Heder till alla stöttande supportrar härinne!
Må ni aldrig bli några gnälliga svartmålare som ger upp efter halva serien, det vore isf för jävla tråkigt att vara med om.
Väl mött till nästa match, då tar vi nya tag och fortsätter stötta härinne på samma fina och positiva sätt som tidigare.
Skål! 👏🍻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Men herregud Huge! Så det är ironi du ska börja med nu???
Du kan verkligen pissa på oss supportrar till Brynäs.
Så lågt och kanske ditt sämsta inlägg någonsin.
Ja vi klagar och några går över gränser vilket inte är acceptabelt men vi är fans som löser våra medlemsavgifter år ut och år in.. Vi köper brynässaker i shopen och på nätet vi lägger pengar till fansens värvning Vi sitter i bilar och åker mil efter min för att se vårt lag.
Det generera pengar till vårt lag och att som nu se hur vår förening år ut och år in gör oss besvikna är så jävla sorgligt och så kommer du och ironiserar oss ...Vi stöttar laget men att sitta på detta forum och bara säga ...Det ordnar sig attityd som du verkar tycka är rätt så är det inte min melodi!
Om inte Brynäs...a laget..staben..SC.. tar sig samman nu så nu kommer detta återigen att bli en skitsäsong...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: säger Bagdad-Bob
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Varför stötta nåt som uppenbarligen är på väg åt helvete? Det är väl bättre att peka på det som inte fungerar annars blir det ju aldrig en förändring. Du upphör fan aldrig att förvåna. När du inte har nåt konkret positivt att peka på så ska hela inlägget minsann ironiseras. Tomte!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag håller med dig. Jag brukar alltid vara objektiv och ha ett stort tålamod och sällan prata om att nån måste gå eller liknande.
Har själv erfarenhet från elitidrott på högsta nivå fast inom annan sport, vet hur snabbt det kan vända och hur ett lag kan gå ihop tillsammans och knyta ihop säcken när det blåser snålt.

Jag vet att marknaden just nu är otroligt tuff.
Men jag tror på erfarenhet när det blir tufft, jag börjar tvivla på att Johan och Erika inte är rätt personer för detta jobb, att dom tagit sig vatten över huvudet.
Men jag är bara en sofftyckare, så det får vara min sofftyckare åsikt helt enkelt.
Kommentera