Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419476

Sv: A propósito de nada
Huge: Varför stötta nåt som uppenbarligen är på väg åt helvete? Det är väl bättre att peka på det som inte fungerar annars blir det ju aldrig en förändring. Du upphör fan aldrig att förvåna. När du inte har nåt konkret positivt att peka på så ska hela inlägget minsann ironiseras. Tomte!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Danne66: Tycker att det var otroligt positivt att nu i veckan i GD läsa om Monitor ERP:s jättesatsning i Gävle. Här finns framtidstron som både Gävle och Brynäs behöver! ”Målet för 2026 är en miljard i omsättning och 600 anställda, säger Morgan Persson”. …Och Morgon är ju riktig brynäsare. Artikeln visar bilder från någon form av tillställning på vilken Morgan och Brynäs klubbdirektör Håkan Svedman verkar vara huvudpersoner. Bra agerat av Håkan Svedman om ni frågar mig.

Monitor ERP går mycket bra trots dåliga tider och både min tro och förhoppning är att Monitor ERP som partner till Brynäs kommer att lyfta laget betydligt de kommande åren.

…Och för mig känns inte alls allt hopplöst. Brynäs har, tycker jag, spelat bra och roligt den här säsongen förutom de senaste fem matcherna. …Och man har tappat många, många poäng på instabilt målvaktsspel. Tycker Lindbäck verkat vara mer stabil de senaste matcherna – men det är naturligtvis extremt olyckligt att han tappar in 3-2 idag när Olesen just kvitterat. Där förlorades matchen!

Flera lag har förstärkt sina lag med tunga värvningar den senaste tiden – jag hoppas att Brynäs gör detsamma nu – kanske med hjälp av Monitor ERP. …Och kanske behövs en ny förstamålvakt?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Danne66: saken är den att nu måste vi sätta såna som huge åt sidan och agera för att inte möta karskoga nästa år. För huge är precis som ledningen eller varför inte styrelsen, man blundar och siktar men riskerar åka ur år efter år. Sitter huge i styrelsen?
Kommentera