Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2436949

Sv: A propósito de nada
lapad: Ja, det är som att man njuter när det går dåligt för då kan man skratta åt eländet och fläka ut det i text här. Nä fy fan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
{Kribban}:
Håller med dig där... om du slutar följa det här sorgliga gänget så missar du inte mycket av värde.
Synd egentligen för det finns ju ett antal man skulle kunna ha intressanta diskussioner med.Men, dönickar som skrattar när motståndarna gör mål klarar en nykter supporter sig utan.

Den som har ett minmum av bollsinne kan sätta sig in i Lindbäcks situation de senaste veckorna... den som inte har det får läsa vad nån man litar på skriver... hade det bara vart en handfull dönickar så är det ju bara att skrolla...men...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
{Kribban}: Jag tycker Brynäs gör en bra match förutom första perioden, det går inte att släppa till två tre mål i första som dom gjort sista matcherna inte om vi vill gå till slutspel, för någon anledning är dom inte tillräckligt på G i första utan oorganiserade, där har Mikko något att jobba på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
{Kribban}: Sitter på en flygplats i USA med skitdåligt internet. Försöker följa matchen någorlunda genom att gå in här. Funkar ibland/ibland inte. GDd rapportering funkar ej. Helt plötsligt ser man tre skribenter som slänger in en massa ”hahah” .
Första tanken är: YES!!!! det går bra för Brynäs, fasen vad kul. Sen växer bilden fram att det bara är ett gäng riktiga ”arsel” (ursäkta uttrycket) som hånar Brynäs. Fy f@n säger jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kribban: Stanna Kribban, sunda röster behövs.
Kommentera