Brynäs IF

711125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2457768

Sv: A propósito de nada
Mycket snack om kontinuitet här inne ikväll. För mig börjar kontinuitet med att den sportsliga ledningen sätter en röd tråd genom föreningen. Vilka vill Brynäs vara? Vad står vi för? Vilken typ av hockey vill vi spela? När det är gjort ska den röda tråden och spelidén implementeras från A-lag ner till U16.

Efter det så gäller det att hitta tränare som vill spela på det sättet och tror på det. Slutligen gäller det då att värva spelare som man tror passar ovan nämnda spelsystem. På så sätt tror jag man blir framgångsrika över tid och det spelar inte så stor roll när man byter tränare för det är fortfarande samma typ av hockey som ska spelas.

Nu har ju SAIK bättre juniorverksamhet än oss men jag är övertygad om att ovanstående är en del i att dom så lätt kan ersätta en skadad spelare med en junior vid behov och han gör jobbet.

Får vi ett par skador så blir det ju hela havet stormar…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Helt rätt.

Det vi saknar och behöver är att få fram den där spetsen inom föreningen som blommar ut och kostar nästan gratis.
Likt bäckis,silfver, järnkrok, markan, Larsson, Rödin,Lindholm , Boqvist ,Lindblom...etc.

Spelare som nästan alla levererat på toppnivå med kontrakt som kostar "ingenting".
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vad jag har förstått så är det du beskriver ungefär vad ledningen redan gjort. Dock så gäller det sedan att den sportsliga ledningen kan leverera enligt den röda tråden - Där tror jag det svåra jobbet ligger. OCH det är väl precis där man har misslyckats en del också. Förlängt fel kontrakt, satsat på fel spelare.
Kommentera