Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2457797

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vad jag har förstått så är det du beskriver ungefär vad ledningen redan gjort. Dock så gäller det sedan att den sportsliga ledningen kan leverera enligt den röda tråden - Där tror jag det svåra jobbet ligger. OCH det är väl precis där man har misslyckats en del också. Förlängt fel kontrakt, satsat på fel spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Blå grottan: Jag har dålig koll på juniorlagen men jag tyckte jag såg en kommentar här inne att alla spelar på olika sätt typ… Då har man inte satt den röda tråden..

Förra säsongen tyckte jag vi hade en ganska tydlig spelidé med styrspelet och sedan press vid väl valda tillfällen. I år verkar det som att man bestämt sig för att spela mer offensivt men allt som oftast ser det ut som allmänhetens åkning med ingen som helst tanke bakom vad man gör eller vill.

Oavsett om man valde att vidareutveckla förra årets spelsystem eller försökt sätta ett nytt så har man misslyckats kapitalt med att implementera det och framförallt defensiven har ju varit ett sorgebarn hela året. Jag kan tycka att man redan för en 10 omgångar sedan borde gjort en återgång till det som faktiskt fungerade bra förra säsongen.
Kommentera