Brynäs IF

710620 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2463303

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Tycker det börjar bli dags för AI att ta över nu!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tror och hoppas att Olkiunuora ska "göra en Enroth". Kolla länkade artikeln här nere. När Enroth kom till Örebro i februari 2019 var Örebro farligt nära kval med 10 omgångar kvar - och låg efter Brynäs i tabellen. När serien var färdigspelad hade Örebro knipit tiondeplatsen före Brynäs. Med Enroth i laget har Örebro sedan varje år placerat sig före Brynäs i tabellen.

Färjestad har sedan början av åttiotalet i princip varje år placerat sig före Brynäs i tabellen och har en förkrossande statistik mot Brynäs. ...Och man har i princip varje år sett till att ha en förstklassig målvakt. Kan Olkinuora prestera 92% eller högre i räddningsprocent kommer knappast Brynäs att spela kval. Kanske till och med istället play-in. Det var mycket länge sedan Brynäs hade en målvakt som presterade på den nivån över tid - och jag håller alla tummar jag har på att det äntligen ska bli verklighet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Manner tyckte att hockeygudarna var emot BIF och undrade vad som hade retat dom. Ungefär så. Detta efter att slumpen och oflyt grinat illa mer än en gång på sistone. Får se i pressen imorrn om inte experrrterrrna kommenterar detta i sina blaskor och annan media.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Dags för Mikko att testa Buffy och Isindar i nästa match. De har sett giftiga ut.
Kommentera