Brynäs IF

713725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2463310

Sv: A propósito de nada
Tror och hoppas att Olkiunuora ska "göra en Enroth". Kolla länkade artikeln här nere. När Enroth kom till Örebro i februari 2019 var Örebro farligt nära kval med 10 omgångar kvar - och låg efter Brynäs i tabellen. När serien var färdigspelad hade Örebro knipit tiondeplatsen före Brynäs. Med Enroth i laget har Örebro sedan varje år placerat sig före Brynäs i tabellen.

Färjestad har sedan början av åttiotalet i princip varje år placerat sig före Brynäs i tabellen och har en förkrossande statistik mot Brynäs. ...Och man har i princip varje år sett till att ha en förstklassig målvakt. Kan Olkinuora prestera 92% eller högre i räddningsprocent kommer knappast Brynäs att spela kval. Kanske till och med istället play-in. Det var mycket länge sedan Brynäs hade en målvakt som presterade på den nivån över tid - och jag håller alla tummar jag har på att det äntligen ska bli verklighet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Tror vi att Brynäs kommer sätta Lindbäck åt sidan nu när han spelat upp sig senaste 10~ matcherna? Hur mycket kommer Olkiunuora få stå? Kommer han ”få chansen” att konkurrera ut Lindbäck? Eller kommer Olkiunuora få stå var 6-7 match ÄVEN om han gör ett hästjobb i mål och snittar säg 92-94% på dom matcher han får stå? Undrar hur tankarna går där… skulle inte förvåna mig om Olkiunuora håller nollan första matchen, och att Brynäs ställer Lindbäck i mål matchen därpå :p
Kommentera