Brynäs IF

714111 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469426

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nej, till och med jag kan tycka att man på två hela säsonger utan tillstymmelse till förbättring varken i spel eller placering ska ifrågasätta om det är rätt häst att satsa på. Sedan är ju kontinuitet lite av en definitionsfråga. Vi vet ju att alla spelare aldrig är kvar år efter år, det sker ju alltid förändringar. Frågan är ju hur många förändringar man gör.

Lämnar t.ex. fyra spelare och det kommer fyra nya får man ju anse att kontinuiteten är ganska stor. Lämnar halva laget är kontinuiteten liten.

Lämnar HC, men assisterande är kvar, samtidigt som SC, KD och ordförande är kvar och stora delar av truppen kvar så är ju kontinuiteten också ganska stor.

Rör man inte omkring för mycket så kan man behålla kontinuitet. Även om man byter HC. Ta Växjö till exempel. Bytte Sam Hallam mot JJ men i övrigt ganska lika, finns en kontinuitet i hur man jobbar och den kommer enbart i av att man inte rör omkring för mycket i organisationen. Målet är ju att alla ska kunna vara utbytbara på grund av att man skapat en stabilitet genom kontinuitet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Skillnaden mellan den kontinuitet du beskriver och som tex växjö..Fbk osv har är väl att de skapar en kontinuitet för att vara ett topplag. Vi har genom konstiga beslut...svag trupp o smal trupp skapat en kontinuitet för att ligga i botten år ut och år in.
Spelare kommer och går i alla klubbar det är hur man ersätter och hur man skapar en trupp som är mer avgörande.
Såg ett gammalt klipp på P Djoos som sa att - Vi är noga vem som ska komma in i laget..Hur han ska passa in..vad vi behöver osv...och ett tydligt och bra ledarskap...därför har vi blivit ett vinnande lag.!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox:
Blir nästan tårögd...
Tack för tre väldigt insiktsfulla och tänkvärda inlägg... det bästa på HS denna vinter!
Kommentera