Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2469441

Sv: A propósito de nada
lapad: "Från ena till det andra, visst är det underligt att dom som alltid försvarar Alcén & Co, förluster m.m. är spårlöst försvunna?"

Halloj! Jag är inte försvunnen. Tycker med en dåres envishet, med det jag vet, att det inte är något fel på Brynäs organisation. Det är på isen vissa spelare uppträder odisciplinerat och så har det ju varit i många säsonger nu - långt innan nuvarande ledande personer i föreningen fanns på plats. Man ärver problem gällande A-laget - som man för all del inte lyckats lösa. Jag jublade när man kontrakterade Rödin - trodde det skulle bli samma succé som han tidigare gjort i Brynäs. ...Men här är jag ruskigt besviken - speciellt efter igår. Det är uppenbart att han inte spelar på den nivå han har betalt för att spela. Han tar också mycket onödiga utvisningar och tappar alltför ofta pucken på blå vilket ger många två mot ettor för motståndarna. Palve och Timashov är ju också humörspelare som man aldrig riktigt vet vad man får ifrån.

Jag kan inte se att det här är Manners fel. Han har ärvt ett problem - dyra spelare som uppträder odisciplinerat och som ofta är en belastning för laget trots att de har en hög potential.

Med facit i hand skulle kanske inte värvningen av Timashov och förlängningen med Palve gjorts - men TImashov lyfte laget kraftigt när han kom. Tycker att det är ett välbyggt lag i övrigt. Det är några få som förstör för de andra i laget och det är svårt att bygga bort det med en annan organisation. Det är de odisciplinerade spelarna som måste rätta in sig i ledet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken:

"Tycker med en dåres envishet, med det jag vet, att det inte är något fel på Brynäs organisation. Det är på isen vissa spelare uppträder odisciplinerat och så har det ju varit i många säsonger nu - långt innan nuvarande ledande personer i föreningen fanns på plats.

"Jag kan inte se att det här är Manners fel. Han har ärvt ett problem - dyra spelare som uppträder odisciplinerat och som ofta är en belastning för laget trots att de har en hög potential."

"Tycker att det är ett välbyggt lag i övrigt. Det är några få som förstör för de andra i laget och det är svårt att bygga bort det med en annan organisation. Det är de odisciplinerade spelarna som måste rätta in sig i ledet."

Vem har ansvar att åtgärda de problem du lyfter upp?
Har det till synes gjorts något för att komma tillrätta med de problem du lyfter?

Bergman out.
Hedberg i frysboxen.
Roy in and out.
Blomman in.
Birger till AIS.
Ny målis in.

Är det nödvändiga åtgärder för att lösa ut problemen med disciplin eller brist på disciplin i laget?

Jag ser några namn som borde rekonditioneras för klubbens överlevnad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken:
""Jag kan inte se att det här är Manners fel.""
"Han har ärvt ett problem - dyra spelare som uppträder odisciplinerat och som ofta är en belastning för laget trots att de har en hög potential."

Manner borde ha kunnat lära sig motståndarlagens spelare vid det här laget..Igår hade han inte någon koll på "irritationsmomentet", som fick oantastad slå loss pucken som var blockerad vid stolpen.
Broc Little borde ha varit kartlagd och därmed markerad i spelet, men så långt sträcker väl sig inte kunnandet varken från Manner eller spelarnas sida. Broc Little är en liten skit, som borde gå att lyfta bort vid egna målet...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken:
Johan Larsson var stundtals riktigt bra igår... bästa sen skadeproblemen uppstod!
Hela förstafemman var riktigt bra!
OM... man bortser från de huvudlösa utvisningarna. Dimas var oförsiktig och onödig, kanske lite hårt dömt med 5 minuter där.

Dock... Det sättet Rödin tar motståndarens klubba och slänger iväg är helt oförsvarligt, där sätter han verkligen laget i skiten, så gör INGEN lagkapten i min bok.

Hade vi haft nåt på bänken så skulle Rödin blivit bänkad ett par matcher!
12 timmar och 20 minuter kvar... går det att övertala nån frälsare som vill komma in och göra skillnad för ett gammalt klassiskt lag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken:

Brynäs gjorde bort sig, när man inte behöll Roy. En utbildad psykolog hade varit bra i samma kedja som Palve och Timashov. Roy vågade ju också gå direkt på kassen. Palve och Timashov vågar ju bara gå på utsidan...
Kommentera