Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2484864

Sv: Inte över riktigt än
Lirarn77: HV har en lättare avslutning oavsett motståndare av den enkla anledningen att de är ett betydligt bättre lag än Brynäs just nu. De har också haft väldigt enkelt för just Brynäs och det mesta talar för att de kommer att ta 3 poäng i mötet mellan lagen. Till och med när HV var som sämst, innan de värvade typ 10 klasspelare, vann de mot Brynäs.

Brynäs ska givetvis inte ge upp, men nu finns det inte längre särskilt mycket som talar för att man kommer att lyckas undvika kval. Om man ska kvala är det antagligen bättre att det blir klart innan slutomgången, så att man kan vila slitna och halvskadade spelare inför kvalet. Malmö kommer att ha möjlighet att komma väldigt fräscha till kvalspelet.

Det som talar för Brynäs i ett eventuellt kval är att man trots allt är bättre än Malmö. Visst har Malmö blivit bättre med bättre målvaktsspel, men Brynäs har också höjts sig på den punkten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Peja: Jag är helt inställd på kval. Finns nog ingen chans för oss att undvika det. Frågan är bara om vi lyckas hålla i hemmafördelen. Malmö verkar gå rätt bra just nu. Har vunnit mot Örebro, Frölunda och Oskarshamn. Jag känner mig inte alls säker på att vi kommer spöa Malmö så enkelt i ett kval faktiskt.
Låst ämne