Brynäs IF

715616 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2485674

Sv: Inte över riktigt än
JohnnyBotox: Under uppehållet tog man ju sig ett snack om spelet, så överenskommelsen om att man därefter skulle tajta till spelet verkar ju ha fått lika god effekt på VÅRT spel som tränarbytet har fått på HV:s spel.
Finns mao ingen som helst anledning för oss idag att helt omotiverat sparka Manner.
Speciellt med tanke på att det heller inte finns nån som helst indikation eller några mer trovärdiga rykten/spekulationer om att han skulle sakna förtroende hos spelarna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Huge: "Under uppehållet tog man ju sig ett snack om spelet, så överenskommelsen om att man därefter skulle tajta till spelet verkar ju ha fått lika god effekt på VÅRT spel som tränarbytet har fått på HV:s spel.
Finns mao ingen som helst anledning för oss idag att helt omotiverat sparka Manner."
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Huge: "Under uppehållet tog man ju sig ett snack om spelet, så överenskommelsen om att man därefter skulle tajta till spelet verkar ju ha fått lika god effekt på VÅRT spel som tränarbytet har fått på HV:s spel."

Du fortsätter att briljera här på hs...

Hur vet du att man kom överens om att tajta till spelet? Var du där under mötet.

OM dom nu bestämde det under uppehållet så gav de effekten att man förlorade 3 raka matcher och släppte in 14 mål på 3 matcher. Tajt värre.

Att ens skriva att Brynäs (möjliga) tilltajtning av spelet skulle ha lika stor effekt som hv:s tränarbyte är ju bara löjligt. Fy skäms! Du borde bli avstängd från alla världens hockeyforum på livstid.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Huge: Håller helt med! Och tänk på en så’n som Nubben, först satte han Timrålaget, sen kom han sent in till HV men under säsongen har han skruvat till det även där!

Från Alcen intet nytt, maken till defensiv SC får man leta efter!
Låst ämne