Brynäs IF

713665 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2487322

Sv: Inte över riktigt än
Huge: "Under uppehållet tog man ju sig ett snack om spelet, så överenskommelsen om att man därefter skulle tajta till spelet verkar ju ha fått lika god effekt på VÅRT spel som tränarbytet har fått på HV:s spel."

Du fortsätter att briljera här på hs...

Hur vet du att man kom överens om att tajta till spelet? Var du där under mötet.

OM dom nu bestämde det under uppehållet så gav de effekten att man förlorade 3 raka matcher och släppte in 14 mål på 3 matcher. Tajt värre.

Att ens skriva att Brynäs (möjliga) tilltajtning av spelet skulle ha lika stor effekt som hv:s tränarbyte är ju bara löjligt. Fy skäms! Du borde bli avstängd från alla världens hockeyforum på livstid.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Inte över riktigt än
Ove Myling: "Hur vet du att man kom överens om att tajta till spelet? Var du där under mötet."

Nä, men det är iaf vad Rödin sa häromdan i CMore när han fick frågan om vad dom mer specifikt och i laget hade kommit överens om att göra.
Men du kanske var där själv och kan dementera vad Rödin har sagt..

Oavsett om det snacket togs under eller några matcher efter uppehållet så ändrar det inte på min poäng, då nån menade att eftersom HV bytte tränare och det fick så bra effekt på deras spel, så borde även vi få samma effekt på spelet om vi också byter ut Manner.
Poäng: fanns ingen anledning för oss att byta tränare när effekten på vårt spel efter snacket man tog sinsemellan har blivit minst lika bra som effekten på HV efter deras tränarbyte.
Ok, i dom två första matcherna mot LHC borta och OIK hemma så funkade det inte så bra, men efter det så vill jag nog påstå att vårt spel har tajtats till och gett minst lika bra effekt på vårt spel som dom har fått av sitt tränarbyte.
Dom har dessutom varit enormt effektiva i många matcher där dom har varit mer eller mindre utspelade, där vi själva några gånger borde ha vunnit men till stor del torskat på ineffektivitet.
Låst ämne

Sv: Inte över riktigt än
Ove Myling: Vad menas? Insinueras det att Brynäs tränarstab haft fel taktik i ca 80% av matcherna?
Låst ämne