Brynäs IF

713727 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489367

Sv: Alla Helvetes Kval
Davey85: Jag är lite kluven i detta läge, jag tror att byta kapten eller ass. kan söndra mer än vad det bättrar laget. Men tycker helt klart att Blomman ska ha det nästa säsong. Sen tror jag så här också, Blomman är en ledare i laget oavsett om han har en bokstav på bröstet eller inte, så tror inte det skulle bli så jäkla mycket skillnad
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Oavsett division så ska Blomman vara kapten nästa säsong, det räcker nu. Man kan tycka mycket om Rödins vara eller icke vara som kapten, men mellan Rödin och Blomman är det helt självklart vem som är bäst lämpad.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Om vi inte vågar ändra på en sådan liten detalj, med förvisso intressant signalvärde, så hur skall man kunna undvika status quo? Något måste man göra för att röra om i grytan.
Om vi drömmer att Brynäs skulle bli kvar i SHL så vill du alltså sätta C’et på en spelare som kvalitetsmässigt inte platsar i SHL längre? Blomman har en fantastisk inställning men om laget, mot all förmodan, skulle överleva detta så behövs det väl nytänk och inte nostalgi.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee:
Nä, även om jag varit en ivrig förespråkare för att låta Ölund eller Blomman ta över rollen så är väl kankse inte läget optimalt för att kladda med det nu..
Skulle säga hål i huvudet faktiskt, enda som kan komma av det är att Anton får en knäck, och det behöver vi verkligen inte nu.

Ny (extra) röst i båset som kan coacha och ryta i vid behov.
Är nog nåt sånt som behövs för att "väcka grabbarna till liv" igen.
Låst ämne