Brynäs IF

713720 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489384

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Om vi inte vågar ändra på en sådan liten detalj, med förvisso intressant signalvärde, så hur skall man kunna undvika status quo? Något måste man göra för att röra om i grytan.
Om vi drömmer att Brynäs skulle bli kvar i SHL så vill du alltså sätta C’et på en spelare som kvalitetsmässigt inte platsar i SHL längre? Blomman har en fantastisk inställning men om laget, mot all förmodan, skulle överleva detta så behövs det väl nytänk och inte nostalgi.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Silfver: Ja, det är dags att sluta lyfta upp Blomqvist till någon slags ovärderlig hjälte. Man kan inte ha kvar spelare bara för deras hjärta till klubben. Det var helt rimligt att man släppte Blomqvist förra gången och det skulle också vara rimligt att inte förlänga med en äldre Blomqvist nu. Ambitionsnivån måste upp.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Silfver: Jag tycker att Blomman platsar i en fjärdekedja. Han är inte en spetsspelare men han har defensiva kvaliteer. Håller inte med om att han inte platsar. Sen är han perfekt som kapten. Det är snarare högre upp i hierarkin det finns spelare som inte håller för de rollerna de har.
Låst ämne