Brynäs IF

713709 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489422

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee:

Var några här inne som ville man skulle sätta C på Jacke när han kom, jag sållar mig till den skaran, känns som om Rödin inte alls varit kaptensmaterial alls under denna säsong, framförallt med spelet att döma, att han dessutom inte står upp för sitt lag i intervjuer och ber om ursäkt för laget när de spelar dåligt är ju såklart inte bra.

Hade Jacke fått C när han kom kanske Brynäs sluppit kval? Vad tror ni? Bara mina spekulationer.

För övrigt så håller jag alla tummar jag kan för er i kvalet, ingen SHL utan matcherna mellan Leksand - Brynäs

Lycka till.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: Blomman kommer säkert ha ett C på sin tröja i HA
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: Jag tror för min del att jag skulle se på det jobb han lägger ner på isen...i varje situation osv...Vissa beslut blir inte bra men så är det för alla på isen. jag tycker mig se att i de matcherna Rödin inte varit med så har vi inte presterat så bra . jag tror han är en pådrivare med det han ändå presterar. Jag skiter nog fullständigt hur han står o säger i en intervju....Att han inte är lika poängproducerande längre är i mina ögon inte hans fel det beror på ett felbyggt lag.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: För mig står kaptensbindeln mellan Blomman o Scott.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: Jag tror inte att det hade haft en sån stark påverkan att vi skulle slippa kval, men å andra sidan var det på håret att vi kunde slippa kval. Så jag kan ha fel. Kan mycket väl ha varit så. Men, ja, jag anser att C:et ska sitta på Blomqvist istället. Han är perfekt för det jobbet. Inget illa om Rödin som person eller som spelare. Men han är inte lika bra lämpad som kapten. Men en ledare kommer han alltid att vara. Rödin har trots allt höjt sig på senaste tiden.
Sen tror inte jag heller att man lyckats att få ihop kedjorna tillräckligt bra. Tycker det saknas kemi. Man skulle satt ihop Palve Björninen och Rödin långt tidigare än man gjorde. Men sen saknas både bredd och spets.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Det är fruktansvärt att vi är där vi är.. jag kommer försöka och låta bli att se kval .. känns så jobbigt med det skiten. Har en känsla att det blir vi som lämnar
Låst ämne