Brynäs IF

713674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2489446

Sv: Alla Helvetes Kval
mattias - 74: Jag tror för min del att jag skulle se på det jobb han lägger ner på isen...i varje situation osv...Vissa beslut blir inte bra men så är det för alla på isen. jag tycker mig se att i de matcherna Rödin inte varit med så har vi inte presterat så bra . jag tror han är en pådrivare med det han ändå presterar. Jag skiter nog fullständigt hur han står o säger i en intervju....Att han inte är lika poängproducerande längre är i mina ögon inte hans fel det beror på ett felbyggt lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Stefan R 63:

" Jag skiter nog fullständigt hur han står o säger i en intervju. "

Nu blir jag lite orolig, att man som supporter skiter fullständigt hur en lagkapten uttrycker sig vid en intervju är rätt skrämmande "

hade Zackrisson sagt sådär hade jag välkomnat en offentlig ursäkt, igår mellan 2 och 3 intervjuade dom Björn om spelet, han svarade " det är hästskit, är så besviken på grabbarna, jag tror detta uttalande och förmodligen det faktum att han skällde ut grabbarna gör att Leksand krossar LHC imorgon.

En lagkapten skall stå upp för laget och alltid ge ett positivt och ärligt intryck vid en intervju oavsett hur spelet ser ut.

Radio Dalarna intervjuade Zacke idag och frågade honom om varför laget inte presterar, han sa " vi är för dåliga och detta håller inte i en kommande åttondelsfinal, då är vi rökta direkt " Vad säger rödin?
Låst ämne