Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2492960

Sv: Alla Helvetes Kval
Sitter typ och skrattar, vet inte riktigt vad jag ska känna, tycka eller tänka. Mest att få skiten överstökad så vi vet vart vi ska spela. Ta det därifrån. Men någon form av utrensning i både organisation och trupp förväntar jag mig oavsett serietillhörighet.

Bosse B är nog den enda jag just nu har något uns förtroende för.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Jag stöder beslutet att sparka Manner et al. Man borde gjort det tidigare samt att absolut inte skulle förlängt med honom, helt hål i huvudet!
Ove eller någon annan? Är väl svårt att få fram ett annat namn med så kort varsel som man ju skapat (?) sig och fördelen, kanske, är ju att Ove känner truppen/gruppen.
Att Svedman framför budskapet tror jag säger en del 1) man anser inte att Alcen är byxad uppgiften och 2) att Alcens dagar som SC sannolikt är räknade!

Nu hoppas vi att trots alla misstag som begåtts laget sluter sig samman och vinner fyra matcher mot Malmö och att vi återigen får börja om i SHL 23/24 men att det då äntligen skett riktiga förändringar i organisationen och laget!

Nu kör vi
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Ser det här scenariot framför mig:

Vi blir kvar - Ove blir befodrad till huvudtränare. Utåt kommer budskapet vara att hitta en ny tränare. Långt in på sillyn kommer folk börja ifrågasätta var nya tränarstaben är. 3 veckor innan försäsongen går Brynäs ut med att Ove fortsätter med sin roll som huvudtränare och trots en lång process med att hitta en ersättare är Oves Brynäshjärta och långa lista av meriter som tränare det bästa alternativet för laget.

Vi åker ut - Brynäs anställer någon no name-tränare från Almtuna eller annat allsvenskt lag som svalt Brynäs säljpitch "om resan tillbaka" och ser Brynäs som ett snyggt namn på CVt.

Misär oavsett för oss.
Låst ämne