Brynäs IF

713792 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2492984

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Jag stöder beslutet att sparka Manner et al. Man borde gjort det tidigare samt att absolut inte skulle förlängt med honom, helt hål i huvudet!
Ove eller någon annan? Är väl svårt att få fram ett annat namn med så kort varsel som man ju skapat (?) sig och fördelen, kanske, är ju att Ove känner truppen/gruppen.
Att Svedman framför budskapet tror jag säger en del 1) man anser inte att Alcen är byxad uppgiften och 2) att Alcens dagar som SC sannolikt är räknade!

Nu hoppas vi att trots alla misstag som begåtts laget sluter sig samman och vinner fyra matcher mot Malmö och att vi återigen får börja om i SHL 23/24 men att det då äntligen skett riktiga förändringar i organisationen och laget!

Nu kör vi
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Tgl: Jag föreslog den här lösningen redan under förra uppehållet. Säsongen var redan ett fiasko, så varför skjuta upp det oundvikliga? Hade man gjort förändringen där och då kanske man kunnat undvika kvalet.

Nu gör man förändringen nu istället och det kan vara det som räddar Brynäs. Manner i kvalet var otänkbart för mig, som jag redan skrivit innan.

Alcén är nog redan avsatt men man väntar med att kommunicera ut det ett tag skulle jag gissa.

Undrar när HS största kappvändare kommer in och skriver och låtsas som att det regnar. Skulle vara skönt om Manners uttåg från Brynäs tajmades med Huges uttåg från HS
Låst ämne