Brynäs IF

713059 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497132

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Vad är det som är galet med det? Spelet har sett bättre ut med Manner och det är uppenbart att spelarna inte tagit sig till nya trion. Är de rent av överkörda? Fattar att du hellre åker ur än att ta ett nödvändigt beslut. Jag däremot skiter om vi hinner ha 4 olika tränare resten av säsongen om det kan rädda oss. Sluta bry dig om vad Aftonbladet tycker
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: En liten rekapitulation av hur vår käre Bult har låtit under resans gång.
Här vänds det kappor i parti och minut...

Innan kvalet startade skrev jag att spelet sett bättre ut dom sista 10 grundseriematcherna, därför onödigt att sparka Manner utifrån den aspekten.


Bulten svarar:
"Det är ju det som är så skrattretande att Huge tycker att spelet ser bra ut för att man snurrar längs sargerna för att sedan avlossa alibiskott från blå. Tvärtom har jag nog inte sett ett mer hjärndött spel på många många år."
"Skicka Manner och gänget på semester då under kvalserien och be dem komma tillbaka vid eventuellt räddat kontrakt. Ny röst, någon som helst spelidé, matchcoachning som idag är helt obefintlig. Någon som sätter press på domarna."
"Vi går in i den tuffaste kampen i Brynäs historia. Detta med en nallebjörn vid rodret, det är dömt att misslyckas."

Efter två förluster mot Malmö, vänder Bulten kappan och nu gäller:
”vi har tre i båset som inte löser uppgiften. Manner måste in omgående”

Jugge undrar:
"Du är ju en parodi, nu ska alltså Manner tillbaka? 5 dagar senare? Hör du inte själv hur jäkla galet det låter? Du slår nya rekord varje dag i dina ”analyser”.

Bulten svarar:
"Vad är det som är galet med det? Spelet har sett bättre ut med Manner"

(samtidigt som Bulten tidigare sagt):
"Tvärtom har jag nog inte sett ett mer hjärndött spel på många många år."
------------------
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten:
Alltså Ove kan inte 2 dagar innan kvalet startar ändra på en spelidé som funnits under 2 säsonger. Han kan möjligen ändra på små detaljer.

Brynäs har varit så här dåliga enda sen matchen mot Timrå och Malmö har analyserat alla svagheter i Brynäs spel:
- Laget vill börja anfallen stillastående djupt i egen zon och komma samlat genom mittzonen. Detta neutraliserar Malmö genom stenhård forcheck på stillastående backar som får panik och antagligen försöker smådutta med pucken eller som igår skickar pucken sarg ut.
- Detta leder till att forwards inte får pucken som de är vana vid och då vet de inte vad de skall göra och det blir bara kaos.
- Detta är konsekvenserna av att Manner försökte införa ett spelsystem som är defwnsivt, långsamt och stillastående.
- Brynässpelarna är inte beredda att tävla över huvud taget utan åker mest och gömmer sig. Ingen vill ta ansvar och gå i bräschen.
- Sen märks det att många av Brynäs spelare i de lägre kedjorna helt enkelt inte håller SHL klass.
Låst ämne