Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497236

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: En liten rekapitulation av hur vår käre Bult har låtit under resans gång.
Här vänds det kappor i parti och minut...

Innan kvalet startade skrev jag att spelet sett bättre ut dom sista 10 grundseriematcherna, därför onödigt att sparka Manner utifrån den aspekten.


Bulten svarar:
"Det är ju det som är så skrattretande att Huge tycker att spelet ser bra ut för att man snurrar längs sargerna för att sedan avlossa alibiskott från blå. Tvärtom har jag nog inte sett ett mer hjärndött spel på många många år."
"Skicka Manner och gänget på semester då under kvalserien och be dem komma tillbaka vid eventuellt räddat kontrakt. Ny röst, någon som helst spelidé, matchcoachning som idag är helt obefintlig. Någon som sätter press på domarna."
"Vi går in i den tuffaste kampen i Brynäs historia. Detta med en nallebjörn vid rodret, det är dömt att misslyckas."

Efter två förluster mot Malmö, vänder Bulten kappan och nu gäller:
”vi har tre i båset som inte löser uppgiften. Manner måste in omgående”

Jugge undrar:
"Du är ju en parodi, nu ska alltså Manner tillbaka? 5 dagar senare? Hör du inte själv hur jäkla galet det låter? Du slår nya rekord varje dag i dina ”analyser”.

Bulten svarar:
"Vad är det som är galet med det? Spelet har sett bättre ut med Manner"

(samtidigt som Bulten tidigare sagt):
"Tvärtom har jag nog inte sett ett mer hjärndött spel på många många år."
------------------
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Vad är din poäng? Är det att man måste hålla fast i en viss åsikt även att det går åt skogen? Är det viktigare än att eventuellt få till en förändring som räddar laget från HA?

Jag står fast vid att beslutet med Manner var korrekt, om man hade lagt mer än 5 minuter på att hitta ersättare. Hela poängen med bytet var också att förändra spelet till det bättre och framförallt ta in killar med mycket energi. Istället plockar man de tre första gubbarna som man mötte i hallen och försöker spela exakt samma spel men med förändringar som gör att det ser ännu värre ut än innan. När dessutom spelarna inte verkar varit med i beslutet alls eller accepterat den nya trion så blir det ju haveri allt ihop

I det läget som då uppstått när ingen energi tillförts och inga positiva förändringar i spelet har skett är det bättre att sätta in orginalet. Finnarna i laget kommer sluta upp kring Manner, Rödin, Ölund tillbaka på is. Olki i mål och så snurrar man vidare i offensiv zon iallafall än att inte komma ur egen.
Låst ämne