Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497280

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Du förstod precis hur jag menade ändå skriver du detta inlägg.

När man inte tillfört laget ny energi, spelarna sluter inte upp kring nya trion, ändringarna i spelet har blivit sämre. JA då har vi ett alternativ kvar och det är att ta tillbaka han som behärskar spelidén, en spelidén som fortfarande är usel, men som vi uppenbarligen ska hålla fast vid kvalspelet ut. Har han dessutom sparkats mot spelarnas vilja så skulle det kunna bli energi av just det att han kommer tillbaka. Ove, Masken, Sunken, Honken ser dessutom totalt livrädda ut vilket så klart smittar av sig på hela laget.

Jag skiter faktiskt fullständigt i hur det ser ut utifrån, som sagt, hade jag på förhand vetat att vi vinner varje match om vi byter tränare varje match, så hade jag valt det alternativet. Sen om Aftonbladet, cmore, skriver hånfulla texter om det skiter jag lite fullständigt i.

Min älskade klubb spelar för sin överlevnad och då är allt tillåtet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Och exakt vad ska få Manner att komma tillbaka igen? Att göra sig till åtlöje igen?
Skulle spelartruppen få mer förtroende för Manner då? Du tror inte spelarna kanske eventuellt kommer tycka att de blir rörigt?
Man kan inte kasta människor hit o dit som en boulekula. Det är människor vi pratar om.
Om din mor låg på sjukhus, hur skulle du reagera om dom helt plötsligt flytta tanten från Gävle sjukhus till akademiska. Nästa dag så tar vi linköpings sjukhus och den 3dje dagen så var det fullt så då kör dom ner tanten i kulverten... tänk lite snälla!

Det är förudmjukande som det är att få sparken och nu behöver manner slicka sina sår och vara med familjen. Gjort är gjort.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: "Min älskade klubb spelar för sin överlevnad och då är allt tillåtet."

Jo, jag förstår det och håller med.


Frågan är ju bara varför just Manner, den tränare man precis har sparkat och som du anser sakna förmåga att ge energi i båset till spelarna och sakna spelide, är den man som då borde vara bäst lämpad för att kunna ge energi till båset och få till en vinstgivande spelide?

Så för att röra till det mer än vad det redan är och göra föreningen till ännu mer åtlöje så föreslår du att man nu efter två matcher borde sparka Molin, Masken och Sunken för att ta tillbaka Manner?
En tränare som du sågat som energilös och sakna spelide, skulle alltså komma tillbaka och ge energi och få till en vinstgivande spelide?

Är det så du har tänkt dig att vi ska vinna imorgon och vända på matchserien?
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: att sparka manner var rätt.

Att sparka honom och ersättare med molin och co var fel.
Att sparka manner två dagar innan kvalet var fel.

Behövs förändring för att vi ska ha en chans, ja.
Kommer det ske, nej.
Kommer tiden räcka, nej.

Hade vi kunnat klara kvalet om förändringen gjordes tidigare med ett mer korrekt beslut, kanske.
Låst ämne