Brynäs IF

713037 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497301

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: "Min älskade klubb spelar för sin överlevnad och då är allt tillåtet."

Jo, jag förstår det och håller med.


Frågan är ju bara varför just Manner, den tränare man precis har sparkat och som du anser sakna förmåga att ge energi i båset till spelarna och sakna spelide, är den man som då borde vara bäst lämpad för att kunna ge energi till båset och få till en vinstgivande spelide?

Så för att röra till det mer än vad det redan är och göra föreningen till ännu mer åtlöje så föreslår du att man nu efter två matcher borde sparka Molin, Masken och Sunken för att ta tillbaka Manner?
En tränare som du sågat som energilös och sakna spelide, skulle alltså komma tillbaka och ge energi och få till en vinstgivande spelide?

Är det så du har tänkt dig att vi ska vinna imorgon och vända på matchserien?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: vem eller vilka tror att Manner, som fått klä skott för Brynäs haveri, skulle vara ett dugg intresserad av att ställa sig i Brynäsbåset igen?Vore det jag som fick den kopiöst korkade frågan, så skulle jag be Brynås dra åt skogen, fast med betydligt starkare ord.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Huge: Manner är iallafall bäst lämpad för sin spelidé. Som du själv säger har spelet till och från sett ok ut. Jag själv är skeptisk till snurrandet i zon men ser hellre att man snurrar där än som nu bli uppsnurrade i egen zon.

Du förvränger hela tiden för att skapa urusla poänger. Jag skriver precis vad jag menar, du som brukar ifågasätta folks läsförståelse kanske ska granska din egen.
Låst ämne