Brynäs IF

714983 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501521

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Lite konstigt hur mycket skit ni ger er SC med tanke på hur mycket brynäsare och media hyllade lag bygget innan säsongen. Alla kunde se att värvningarna var bra på pappret men sedan så var det ju tränarna och spelarna själva som totalt misslyckats med att få ut det bästa av laget.

Jag menar inte att er SC är oskyldig men just nu känns det so att dom flesta härinne lägger mer skuld på SC än t.ex Manner vilket enligt mig är väldigt konstigt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jalapeno: Jag tycker inte att Brynäs har ett bra lag på pappret. Vilka bra offensiva spetsar finns i laget? I vilket annat SHL-lag hade Kvist och Birgersson platsat?

Självklart är det svårt att vinna jämna matcher om du både har sämst spets och bredd framåt i hela serien. Lägg därtill en målvaktssida som föreningen har misslyckats totalt med trots massa pengar spenderat, och en överskattad backsida.

Alcén har byggt ett uselt lag, tyvärr. Den enda röda tråden som finns är det konsekventa överskattandet av egna spelare som Lindbäck, Kinnvall, Bertilsson, Rödin, Palve, Timashov etc. Dessa är inte toppspelare i dagens SHL.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jalapeno: Ja, många här har gett mycket skit till Alcén. Jag är väl en av några få som försvarat honom till viss del. Tycker också att värvningarna var bra på förhand och jag tror att det finns andra problem inom föreningen som satt oss i den sitsen vi befinner oss i. Spelare för spelare är truppen inte så usel. Men som lag så har vi inte presterat på den nivå som kan förväntas och det ska Alcén, Manner och framförallt spelarna hållas ansvariga för.

Eftersom det med stor sannolikhet blir HA så är truppen borta och Manner med stab är borta. Då tycker inte jag att Alcén med begränsad erfarenhet som SC ska bygga detta HA lag. Det är en anledning. Men den största anledningen är nog att vi saknar en röd tråd genom hela föreningen, hur ska vi spela, vilka ska träna våra olika lag osv. och det är jag kritisk till att Alcén ensam ska styra. Svedman och Bosse Bank är ledare med erfarenhet av näringslivet, de kan inte sitta med Alcén och styra hur vi ska spela, det vill jag ha kompetent och erfaret "hockeyfolk" till och gärna några som tidigare haft framgång. Inte Alcén med hjälp av Inge Hammarström och Dackell...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jalapeno: fast det var inte ett fantastiskt lagbygge. Det saknades massor av spets och målvakssituionen med tillhörande tränare hanterades katastrof.

Manner har coachat laget dåligt. Men om laget, för femtioelfte gången, inte vill följa direktiv är det ju svårt.

Man har även överskattat förmågan hos de flesta.

Nu ser vi även vad deras karaktär är i truppen = 0.
Låst ämne