Brynäs IF

713261 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501543

Sv: Alla Helvetes Kval
Jalapeno: Jag tycker inte att Brynäs har ett bra lag på pappret. Vilka bra offensiva spetsar finns i laget? I vilket annat SHL-lag hade Kvist och Birgersson platsat?

Självklart är det svårt att vinna jämna matcher om du både har sämst spets och bredd framåt i hela serien. Lägg därtill en målvaktssida som föreningen har misslyckats totalt med trots massa pengar spenderat, och en överskattad backsida.

Alcén har byggt ett uselt lag, tyvärr. Den enda röda tråden som finns är det konsekventa överskattandet av egna spelare som Lindbäck, Kinnvall, Bertilsson, Rödin, Palve, Timashov etc. Dessa är inte toppspelare i dagens SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Det jag menade var att inför säsongen så var laget bra på pappret och jag vill minnas att flera "experter" tippade Brynäs topp 8 och vissa även topp 6 och man snackade även om att ni hade ett av SHLs bästa målvaktspar. Såklart med facit i hand så vet vi att erat lag inte var så starkt som många trodde men därför var min poäng också att Alcen inte var den enda som missbedömde erat lag inför säsongen.

Sen kan jag tycka att Brynäs borde 1. sparkat tränare tidigare och 2. värvat någon mer spets spelare innan deadline när man redan visste att man skulle riskera kval.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Har kollat över några tänkbara nyförvärv i bra åldrar som säkert kan bidra både med bredd men även spets i HA. Dessa hamnar sannolikt inte i SHL även om det har pratats om intresse för Levinsson. Kommer krävas flera spelare som vill framåt i karriären om Brynäs ska ha någon chans nästa säsong.

Valdemar Johansson- Almtuna
Anton Gradin- Tingsryd
Zion Nybeck- AIK
Ludvig Levinsson- Tingsryd
Låst ämne