Brynäs IF

713203 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507644

Sv: Alla Helvetes Kval
parks: Jag skulle gärna behålla Kinnvall om han accepterar att bli kvar till en rimlig kostnad. Skulle dock gissa att varken han eller särskilt många andra är beredda att göra det. Han skulle antagligen vara Allsvenskans bästa offensiva back.

Sen kanske det är provocerande för en del HV-fans, men de hade antagligen 2-3 gånger den lönebudget som Brynäs kommer att ha i Allsvenskan. De kunde naturligtvis välja och vraka på ett annat sätt, de hittade många bra legoknektar som lyckades spela upp laget snabbt igen. Bra för HV men jag kunde inte bry mig mindre.

Om Brynäs har chansen att ta in någon som förmodligen kommer vara ligans bästa offensiva back, så ska man självklart göra det, om kostnaden är rimlig. Törs lova att alla allsvenska topplagen hade välkomnat Kinnvall med öppna armar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Du har nog inte riktigt förstått kvalitet på ligan. De flesta HA-lagen öppnade sina armar för HVs spelare som inte ens platsade på bänken.
Det är inget fel på Kinnvalls skicklighet, han är bara inte bra när det väl gäller.
Ni kan ju testa ta tillbala Billigs, tror dock han blir för dyr också för er
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Höken spekulerade lite i podden kring lönebudget. Malmös plan var att initialt lägga runt 16-17 miljoner i HA. Vilket ungefär Södertälje och Löven ligger på den här säsongen, sedan så spetsar man med något ytterligare under säsongen.

Brynäs har nog ungefär samma förutsättningar. HV hade en budget på runt 30 miljoner i slutet av deras säsong i HA. Vilket betyder att man inte kommer vara i närheten av HV. Skulle Brynäs snudda på 20 miljoner i slutet av nästa säsong så har ändå HV spenderat 10 miljoner mer. Så man kan direkt slå fast att det inte kommer bli på samma nivåer och vår resa kommer se annorlunda ut.
Låst ämne