Brynäs IF

713381 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2517717

Sv: Alla Helvetes Kval
Icing-Ove: Alcen fortsätter hävda att att Bertilsson är en av Europas bästa backar, att Kinnvall är En av SHL: s bästa. Börjar ju likna Bagdad Bob
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Sportnisse: Nattsvart att han säger att Berra är en av Europas bästa backar år 2023. Visar väl ungefär vilken koll han har på allt utanför Gävle kommun.

Bertilsson är, på en bra dag, en man för andra backpar i en SHL-klubb.
Bertilsson är oftast nu för tiden en man för tredje backpar på SHL-nivå.
Bertilsson är, i Hockeyallsvenskan, en back för första backpar. Utan tvekan.

Kinnvall och Berra i första backpar i HA känns tryggt. Modo var kanske med och högg på alla tre spelare? Det kanske är därför det är en massa ledsna modoiter härinne och trollar? (puffe undantagen, alltid klass på honom)

Förstår dock deras oro, för det finns inte en chans att Modo är bättre än Löven över sju matcher i HA-finalen, så dom kommer möta oss nästa säsong.

Och hur ska dom klara sig utan Bernhardt och Dickinson (jodå, han hittar vi nog också i SHL nästa år), som står för typ 80% (överdrift, men ni fattar) av poängproduktionen däruppe? Märktes ju direkt när Dickinson gick sönder hur mycket han betyder för Modo. Och vad Bernhardt betyder kan vi alla se i det här slutspelet, så Timrå får in en bra back där.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Sportnisse: Om Alcen fortsätter att signa puckskickliga, duktiga taktiker som har problem med vindsnabba omställningar och hård forechecking så är vi dödsdömda i HA. Laget måste viktas väldigt annorlunda mot SHL.
Alla lag kommer vilja slå Brynäs så det måste finnas spelare som visar vägen i de intensiva kampmomenten om pucken. Det är inte Rödin.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Sportnisse: Respekterar alla lojala SHL-lirare som följer med er ner, men tro inte att det är en mysig liga. De kommer få slita hårt för poängen även här nere.
Låst ämne