Brynäs IF

713529 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2538360

Sv: A propósito de nada
Jugge: Det är varken du eller Peja som bestämmer det. Ingen är större än Brynäs för mig. Och inkompetent folk på fel positioner som sätter käppar i hjulet för mitt kära Brynäs kommer jag alltid ifrågasätta. Att du är nöjd oavsett kommer knappast driva klubben framåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bulten: Ska försöka förklara enkelt eftersom budskapet inte gick hem igår.

Det är en fullt rimlig åsikt att Lindbäck inte ska vara kvar. Man kan tycka det baserat på hans insatser 22/23. Alla tycker inte så, men man kan tycka så.

Det som inte är OK är dina påståenden om att Lindbäck kommer vara otränad och omotiverad, att Lindbäck saknar självkritik för SHL-degraderingen, att Lindbäck inte förstår att han har passerat sin prime.

Du har inte visat några som helst belägg för dessa påståenden. Med andra ord verkar det handla om dina egna fantasier som du skriver ut i syfte att svartmåla Lindbäck på ett personligt plan.

Varför en Brynässupporter fantiserar ihop saker för att svartmåla de egna spelarna, i detta fall en erfaren Gävlekille som är en hyvens grabb, är väldigt svårt för mig att förstå. Något nobelt motiv finns sannerligen inte.

Eftersom du inte kan påvisa några källor är det även tydliga regelbrott mot Hockeysnacks regler som säger:
"Du ska INTE
Sprida elakartade rykten om spelare, ledare och skribenter. Detta gäller även att försöka namnge okända personer i tidningsartiklar."

Att Lindbäck skulle vara otränad, omotivierad, sakna självkritik och inte förstå att han har passerat sin prime är nämligen elakartade rykten om en spelare. I detta fall kanske du även har hittat på ryktena helt själv, vilket jag ser som betydligt allvarligare än att sprida vidare rykten som man har hört.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulten: Haha, helvete vad du är patetisk. Om du läser båda mina och Pejas inlägg så är vi knappast nöjda. Men man kan uttrycka sig på olika sätt, du förpestar mest forumet och gör så att personer med sunda åsikter håller sig borta härifrån pga ovanstående…

Och nämn det inte ”mitt kära Brynäs”, för det har du uppenbarligen inget..
Kommentera