Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2541410

Sv: A propósito de nada
Peja: Har du några siffror på vad storsatsande damlagets spelarbudget faktiskt ligger på? Om vi nu ska disskutera kan det vara bra att utgå från faktiska siffror. Jag får känslan av att vi två ligger en bit ifrån varandra i vad vi tror ett "storsatsande" damlag kostar.
Jag tycker väl det går alldeles utmärkt att diskutera damlaget? Jag för fram att jag inte håller med i din tes att herrlaget skulle bli bättre om damlaget sänker budgeten. Jag utgår mer från att vi snarare behöver en kompetent ledning som kan optimera förutsättningarna och förvalta budget på ett bättre sätt. Eventsson i Växjö hade inte byggt ett lag som åker ur med vår spelarbudget, det är jag tämligen säker på

En scout hade varit bra. Men vi har ju advisory board nu och det trots degradering...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
HitTheLights: Använder en enkel logik.

Byrnäs är ett topplag år efter år. Man har uppenbarligen ett av de starkaste lagen. Och då rimligtvis ett av de dyraste lagen. För varför skulle annars alla dessa stjärnspelare välja att spela hockey i just Brynäs?

Ja, självklart skulle Brynäs må bättre med en kompetent sportslig ledning. Min fundering där blir varför alla dessa kompetenta klubbledare i exempelvis Växjö och Färjestad inte väljer att satsa på sina damlag så som Brynäs gör, om det är det enda rätta? För det kan väl knappast finnas någon överlägsen kompetens i Brynäs bakom beslutet att satsa mer på damlaget? Varför gör dessa uppenbart kompetenta klubbledare i Växjö etc en helt annan bedömning?
Kommentera