Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2601682

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: ”Märkligt att andra lag kan sätta spelsystem så snabbt och inte Brynäs.”

Vilka lag syftar du främst på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: I stort sett alla. Länge sedan man såg lag på elitnivå spela så ostrukturerat som Brynäs. Och nu vi blivit sönderlästa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Lag som AIK och Södertälje är mycket bättre nu än i omgång 1. Brynäs ser däremot ungefär likadana nu som i omgång 1, rent strukturellt, men skillnaden är att man numera saknar energi och möter mer strukturerade lag.

De ser väldigt trygga ut i sina spelsystem nu i jämförelse med då. Blir spännande att se hur Brynäs agerar ikväll. Lyssnade på Rinkside och de påpekade åter igen att det fanns noll energi i Brynäs bås under SSK-matchen.

Om alla 3 tränarna står som urladdade batterier i båset under en hel match medan laget saknar energi så tycker jag att det är fel tränare i båset. Då måste man åtminstone byta ut en av gubbarna och få in någon som agerar pådrivare. Nej, jag menar inte att Gällstedt borde få sparken, men Masken eller Molin behöver i så fall bytas ut. Någon måste tillföra energi under matcherna.

Enligt Rinkside var det högljutt från Brynäs omklädningsrum efter matchen. Då stängde laget in sig och lät Alcén ta intervjuerna. Rinkside-gubbarna menade att detta var osmart eftersom det skapade en känsla av kris som egentligen inte borde finnas där.
Kommentera