Brynäs IF

713406 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2601693

Sv: A propósito de nada
Peja: "De ser väldigt trygga ut i sina spelsystem nu i jämförelse med då. Blir spännande att se hur Brynäs agerar ikväll."

Ja det blir spännande - kommer att vara på plats!

...Men att energin saknas i båset. Betyder det helt säkert att spelarna har fel inställning? Kan det inte tyda på frustration? I början av serien var det "öppna spjäll" både framåt och bakåt. Väldigt många gjorda mål och ganska många insläppta. Nu, efter justeringar i spelsystemet, är det emellanåt inga mål framåt och få mål bakåt.

Är det inte så att tränartrion har hamnat i exakt samma dilemma som Manner och tränarna före hade. Man får inte offensiv och defensiv att fungera samtidigt. När offensiven fungerar fungerar inte defensiven och vice versa.

Hade jag varit spelare och gjort mycket mål i början av serien och laget dessutom hade vunnit nästan allt under den perioden, hade jag med säkerhet varit extremt frusterad över att tvingas tänka mer defensivt och samtidigt se laget förlora ganska ofta. Är det inte det vi ser hos spelarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: Jag tror att Brynäs har en hel del spelare som behövas pushas under matcherna. Rödin har exempelvis aldrig varit bra "varje kväll" förutom när Bulan och Nilsson stod med blåslampan i båset. Det behöver inte finnas massa tränare i båset som pushar spelarna precis hela tiden, men det behöver ju finnas åtminstone en person i en tränartrojka som inte står knäpptyst och ser lika less ut som spelarna när laget spelar skit.

Det är ju fullständigt oacceptabelt att tränarna är totalt energilösa när laget behöver energi i båset. Tycker det är djupt oroväckande.
Kommentera