Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2607927

Sv: A propósito de nada
Huge: ”Hur länge Gällsted & Co har tålamod med våra målvakter är svårt att veta”. Det är redan rapporterat att man letar ny målvakt och jag tror att en målvakt hade varit klar redan om man hittat någon som passade, skulle inte bli förvånad om man var på Dichow tex. Det där tålamodet är slut redan, målvaktsspelet håller inte helt enkelt.

Saker som ”Lindbäck kan bättre” har man ju hört ett tag nu, saken är bara den att det aldrig blivit bättre. Det är inget konstigt att en spelare är slut i 35-årsåldern och det är bara att inse att det nog är fallet här.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det är synd att Limpans comeback blev på det här sättet och jag såg inte det komma heller. Måste vara jobbigt för honom själv att inte prestera i "sin egna" klubb.

Vi kan nog konstatera att Alcen gjort vissa tabbar i lagbygget, men även han kommer slutligen mest bli bedömd på om vi går upp eller inte. Det finns tid och antagligen ekonomi för att korrigera ganska mycket.

Sen vet jag inte om det är Ove, guden själv, som är ansvarig för pp, isåfall måste även han steppa upp.

För att vara lite positiv också så är det ändå kul att vi triots allt vinner många matcher, att publiken strömmar in och att Bertil spelar som en jävla murbräcka.
Kommentera