Brynäs IF

714624 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2611319

Sv: A propósito de nada
Huge: Även om du tycker tavlan saknar betydelse för förlusten så missar du upoenbarligen att även 3-2 målet är katastrofalt dåligt ingripande-tavelvarning.
3-2 målet är pass över centrallinjen, han hinner över hyfsat över, men blir sedan så liten, liten när halva denna egentligen stora kropp nästan "ligger" inne i målet. Han har nog sämst sidleds förflyttningar av alla målvakter i serien och därav den dålig placeringen i statistiken. Som forwards strävar du hela tiden att tvinga målvakten till sidledsförflyttningar. Dessa har varit lika dåliga sedan första nedsläpp i SHL under förra säsongen tills nu, men förklarades då bort med anpassning till stor rink. Tänk hur många chansar han har fått och det är nästan en tavla i varje match men fr.a nästan inga fantomräddningarna.
Jämför med Halonens sidledsförflyttning på Bertilssons skott i slutet på första perioden så inser du tyvärr hur "orörlig" Lindbäck är som inte har varit i närheten av någon sådan idioträddning.

Lindbäck sa i en intervju inför säsongen att han var sur på Miko Manner för att han inte fick gå ut bakom mål och använda klubban.... Och det förstår man att Miko inte ville😂..

Det bästa Lindbäck skulle göra för sin egen del är att nu själv säja att det inte funkar. Brynäs kommer inte ha kvar honom och ingen annan klubb heller, ihop med att han nu bosatt sig i Gävle så är det hur som helst hans sista säsong... Bättre för honom att sluta med fanan i topp en att bli så ifrågasatt som läget är nu😪! Så synd att avsluta en lång karriär att bara bli ihågkommen som den som spelade ur Brynäs ur SHL och sedan nästintill sist bland målvakterna i Allsvenskan. Jmfr med Salo, en fantastisk karriär men blir nästan endast ihågkommen för tavlan mot Vitryssland. Jag verkligen lider med honom vad han får utstå och att han inte själv inser att hans skicklighet har tappats sista åren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Guldtigern: Att jämföra sidledsförflyttningar mellan två målvakter där förutsättningarna dom agerar under är helt olika är ju bara så urbota korkat och oseriöst.
När har dom ex läst passet över centrallinjen?
Egen placering i målet när passet slås?
Vad säger att Halonen hade gjort det bättre i Lindbäcks skor sas?
Inte ett skit.
Kommentera