Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2610503

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Så ett insläppt mål har ingen inverkan på resultatet?"

Nu talar vi om tavlan igår och inte nåt annat mål.
I det läget ser jag inte att målet hade nån större inverkan på slutresultatet, efterso vi därefter gör 3-1, spelar bra och har bud på både fyran och femman.
i det läget är det vår dåliga effektivitet som har inverkan på resultatet och som till stor del gör att vi bjuder dom på 2 pinnar.
Hade tavlan däremot kommit när det stod 3-2 och några minuter kvar så hade den högst sannolikt haft en mkt stor inverkan på slutresultatet.
Det borde alla fatta.

"Behöver man vara psykolog för att se vart någon kollar?"

Nä, inte alls.
Men det räcker tydligen med att bara sitta hemma i amatörpsykologsoffan för att säkert veta att Lindbäck hade eller inte hade koll på, bara för att han tittade ner på pucken när han slog passet till sin tilltänkta medspelare...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Även om du tycker tavlan saknar betydelse för förlusten så missar du upoenbarligen att även 3-2 målet är katastrofalt dåligt ingripande-tavelvarning.
3-2 målet är pass över centrallinjen, han hinner över hyfsat över, men blir sedan så liten, liten när halva denna egentligen stora kropp nästan "ligger" inne i målet. Han har nog sämst sidleds förflyttningar av alla målvakter i serien och därav den dålig placeringen i statistiken. Som forwards strävar du hela tiden att tvinga målvakten till sidledsförflyttningar. Dessa har varit lika dåliga sedan första nedsläpp i SHL under förra säsongen tills nu, men förklarades då bort med anpassning till stor rink. Tänk hur många chansar han har fått och det är nästan en tavla i varje match men fr.a nästan inga fantomräddningarna.
Jämför med Halonens sidledsförflyttning på Bertilssons skott i slutet på första perioden så inser du tyvärr hur "orörlig" Lindbäck är som inte har varit i närheten av någon sådan idioträddning.

Lindbäck sa i en intervju inför säsongen att han var sur på Miko Manner för att han inte fick gå ut bakom mål och använda klubban.... Och det förstår man att Miko inte ville😂..

Det bästa Lindbäck skulle göra för sin egen del är att nu själv säja att det inte funkar. Brynäs kommer inte ha kvar honom och ingen annan klubb heller, ihop med att han nu bosatt sig i Gävle så är det hur som helst hans sista säsong... Bättre för honom att sluta med fanan i topp en att bli så ifrågasatt som läget är nu😪! Så synd att avsluta en lång karriär att bara bli ihågkommen som den som spelade ur Brynäs ur SHL och sedan nästintill sist bland målvakterna i Allsvenskan. Jmfr med Salo, en fantastisk karriär men blir nästan endast ihågkommen för tavlan mot Vitryssland. Jag verkligen lider med honom vad han får utstå och att han inte själv inser att hans skicklighet har tappats sista åren.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: hur kan någon tycka att ett av målen i en oavgjord match inte har någon inverkan på slutresultatet?

Jag borde inte vara förvånad, det går ju helt i linje med alla dina övriga förvirrade inlägg.

Totalt världsfrånvänd. Svagbegåvad
Kommentera