Brynäs IF

713442 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2611459

Sv: A propósito de nada
Erat: Jo, det här måste hanteras på ett värdigt sätt. Om jag fattade det rätt övertalade Alcén Lindbäck att fortsätta och kontraktet skrevs på sent. Lindbäck har satsat hårt på att få ordning på spelet och var enligt samstämmiga uppgifter topptränad inför säsongen. Likväl får han inte spelet att stämma.

...Men vi har väl alla varit i samma situation någon gång i något annat sammanhang i livet. Hur man än försöker får man inte alla bitarna på plats. That´s life.

En ny förstekeeper måste på plats för att Brynäs ska ha chansen att gå upp. ...Och får jag önska får då Lindbäck en fin avtackning och man går vidare med nye keepern och Clara.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken:

Alcén bär ansvaret. Lindbäck var ju inte självklar i Brynäs som senior.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Malken: "Om jag fattade det rätt övertalade Alcén Lindbäck att fortsätta och kontraktet skrevs på sent."

Detta känns nytt, eller så har jag missat något, men menar du tolkar det som att JA övertalade Lindbäck att fortsätta sin karriär eller att fortsätta spela i Brynäs?

Som jag förstod det så var det nog dels det ekonomiska samt en diskussion om träningsupplägg som gjorde att det drog ut på tiden. Jag har aldrig uppfattat det som att Lindbäck övervägde att lägga av.

Men jag vet som sagt inte
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag är en av flera som tycker att Lindbäck helt enkelt inte håller och kostar oss poäng. Men att förnedra honom genom att klippa ihop videos och liknande...det är bara osmakligt. Jävligt vidrigt gjort.
Kommentera