Brynäs IF

713406 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2611454

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Fyfan, tänk att va en sk supporter och lägga ut hånande highlights av sina egna spelare. Sitta och klippa ihop det här. Helt förjävlig!

Alla vet hur målvaktssidan ser ut och det här är så jävla onödigt. Jag försvarar inte lindbäcks gripande, men jag kommer försvara individen Lindbäck oavsett hur det går på planen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Erat: "Fyfan, tänk att va en sk supporter och lägga ut hånande highlights av sina egna spelare. Sitta och klippa ihop det här. Helt förjävlig!"

Jo, men producenten är ju (om jag inte minns helt fel och enligt egen utsago om sig själv) mer eller mindre ett psykfall med nån sorts störning och som själv är medveten om sina egna problem.
Likförbannat är det vare sig roligt, ironiskt menat eller seriöst på nåt sätt öht.

Ett hopklipp på hans egna känslostyrda, rabiata och tragikomiska inlägg härinne genom åren hade kanske varit på sin plats också, som motvikt menar jag...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Jo, det här måste hanteras på ett värdigt sätt. Om jag fattade det rätt övertalade Alcén Lindbäck att fortsätta och kontraktet skrevs på sent. Lindbäck har satsat hårt på att få ordning på spelet och var enligt samstämmiga uppgifter topptränad inför säsongen. Likväl får han inte spelet att stämma.

...Men vi har väl alla varit i samma situation någon gång i något annat sammanhang i livet. Hur man än försöker får man inte alla bitarna på plats. That´s life.

En ny förstekeeper måste på plats för att Brynäs ska ha chansen att gå upp. ...Och får jag önska får då Lindbäck en fin avtackning och man går vidare med nye keepern och Clara.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Lindbäck gate har gått för långt, folk gör saker på affekt pga det..Pettis och affekt går inte hand i hand :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: ”Fyfan, tänk att va en sk supporter och lägga ut hånande highlights av sina egna spelare. Sitta och klippa ihop det här. Helt förjävlig! ”

Precis så.
Jag kan förstå att man skriver skit i affekt, men att sitta och klippa ihop filmer på en spelare i egna laget för att håna är så otroligt låg nivå..
Är väl visserlingen ingen som klandrat Pettis för att vara nå vidare begåvad heller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Erat: Jag är bara glad att det där känslostyrda stolpskottet till bloss håller sig borta från HS numera…
Kommentera